Vi ønsker at sætte gang i festen

Vi er to iværksættere fra Virum, der elsker musik og fællesskab.

Musik samler mennesker på tværs af alder, køn, kulturelle og religiøse tilhørsforhold. Musik skaber fælles oplevelser og fælles minder. Vores mission er at gøre vores for, at der spilles musik og skabes minder, når mennesker mødes. Vi udvælger nøje musiknumre og genrer, som kombineret med konkurrenceelementet i bingo, giver garanti for en festlig oplevelse. 

Vi mødte hinanden på Virum Skole, da vores døtre begge startede i 0. klasse, og fandt hurtigt ud af, at vi svingede sammen både som venner og som forretningspartnere.

Musik for sjov
Det var under corona-nedlukningen, at vi som så mange andre talte sammen om, hvor meget vi savnede at gå til koncerter eller mødes til fest med vennerne. Og i snakken om alt det vi savnede kom samtalen til at handle om selskabslege, quizzer og den slags. 

Det var udgangspunktet for ideen om at udvikle et musikbingo spil. Vi tog fat i 80’erne, der udgjorde soundtracket til vores egen ungdom og testede spillet på venner, der sang, dansede og grinede sig gennem aftenen, og så vidste vi, at vi havde fat i noget. 

Godt fra start fik vi lavet en prototype af spillet, og så allierede vi os med Michael Ostermann fra vors lokale Holte Vinlager på Virum Torv.

Michael tilbød at sælge spillet fra forretningen, og tilbagemeldingen var god. Der var mange kunder, der forlod forretningen med både en flaske vin og et spil under armen.

Det gav os blod på tanden, og den populære 80’er udgave blev fulgt op af flere varianter.

Spillet ramte en tendens i tiden lige der midt i nedlukningen, hvor folk sad og sang sammen hver for sig og drømte om fest og fællesskaber.

Nemt og sjovt 
Konceptet er som klassisk bingo, men tallene er skiftet ud med musiknumre, og deltagerne skal derfor lytte sig frem til, om det er et nummer, der er på deres spilleplade. 

Det skal først og fremmest være sjovt og nemt at have med og gå til. Vi tror at, alle har prøvet at sidde til en middag, hvor der er stemning for at spille et spil, og så er reglerne så komplicerede, at stemningen ryger inden man kommer i gang. Vores spil har enkle regler og man er i gang efter få minutter.

Nå vi har lavet en playliste, så tester vi den på nogen, der ved noget om det. Det skal primært være nogle lidt up-beat numre, og ikke for mange sjælere, når det nu er et selskabsspil. Men der er selvfølgelige nogle stille numre man ikke kan komme udenom, fordi de er toneangivende for det årti. 

Til hvert spil er der 60 udvalgte numre, hvilket svarer til fire timers musik. Playlister som ligger på de gængse musiktjenester. 

Rigtig god fornøjelse, vi håber at I får en sjov aften med ”Skru op for”.

Med venlig hilsen
Camilla Skibsted & Linda Libolt

Se alle spil her